Fırında Kaz |
06-26-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Fırında KazFırında Kaz Fırında Kaz Tarifi - Fırında Kaz Nasıl Yapılır - Fırında Kaz Malzemeleri Fırında Kaz Malzemeler 2 adet Kaz 1 demet maydanoz 5-6 yaprak kereviz sapı 2 yemek kaşığı tereyağı 2 yemek kaşığı sıvı yağ 1 adet kuru soğan yarım limon suyu tuz, karabiber Hazırlanış Maydanoz, kereviz sapları ve büyük parçalar halinde doğranmış soğanı sıvıyağ ile karıştırarak kazların içlerini doldurun Tereyağını tuz ve limon suyu ile iyice karıştırın ve kazların üzerine sürün Fırın tepsisine koyduğunuz kazları tepsiye 1 su bardağı su ekleyerek fırında 180 derecede kızarana dek tutun |
|