[*]4 soğanı pizan dograyıp iki kaşık yağda soğan ve 1-2 diş sarımsak ile pembeleştirin[*]Tane karabiber, kabuk tarçın, 4-5 kakuleyi tavukla beraber haşlayın[*]Tavukları sudan alıp soğanın üzerine koyun 1 büyük kase yoğurda 1 çay kaşığı zağferan (safran) karıştırın 1,5 kaşık büryani baharatı, limon tuzu ve tuz ekleyip tekrar karıştırın Tavukların üzerine koyup biraz pişirin[*]Pirinçe tavuk suyunda az sıvıyağ koyup haşlayın, tavukların üzerine dökün Yarısına az zağferan (safran) koyun Servisten önce sarı pilavdan biraz ayırın, tepsiye ters çevirip ayrılan pilavları üzerine süs olarak koyun
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.