![]() |
Dolgulu Lokmalar - Dolgulu Lokmalar Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dolgulu Lokmalar - Dolgulu Lokmalar TarifiDolgulu Lokmalar - Dolgulu Lokmalar Tarifi Malzemeler: Hamur: 2 adet orta boy patates 1 yumurta akı 1 yumurta 150 g margarin 1 tatlı kaşığı tuz 4,5-5 su bardağı un 1 poşet Dr ![]() Dolgu: Zeytin Peynir-maydanoz Üzeri için: 1 yumurta sarısı Hazırlanışı: Hamur: Patatesleri haşlayıp rendeleyin ![]() ![]() Bu hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar alın, elinizde açın ve iç malzeme koyarak kapatın ![]() ![]() Elektrikli Mini Fırın: 180°C (önceden ısıtılmış) Turbo fırın: 180°C (önceden ısıtılmış) Pişirme süresi: Yaklaşık 15-25 dakika |
![]() |
![]() |
|