![]() |
Dolgulu Lokmalar - Dolgulu Lokmalar Tarifi
Dolgulu Lokmalar - Dolgulu Lokmalar Tarifi
Malzemeler: Hamur: 2 adet orta boy patates 1 yumurta akı 1 yumurta 150 g margarin 1 tatlı kaşığı tuz 4,5-5 su bardağı un 1 poşet Dr. Oetker Hamur Kabartma Tozu Dolgu: Zeytin Peynir-maydanoz Üzeri için: 1 yumurta sarısı Hazırlanışı: Hamur: Patatesleri haşlayıp rendeleyin. 1 yumurta akı, yumurta, margarin, tuz, un ve hamur kabartma tozunu yoğurarak yumuşak bir hamur elde edin. Bu hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar alın, elinizde açın ve iç malzeme koyarak kapatın. Üzerlerine yumurta sarısı sürün ve pişirin. Elektrikli Mini Fırın: 180°C (önceden ısıtılmış) Turbo fırın: 180°C (önceden ısıtılmış) Pişirme süresi: Yaklaşık 15-25 dakika |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.