Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
bayat, değerlendirmek, ekmekleri

Bayat Ekmeklerİ DeĞerlendİrmek

Eski 06-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Bayat Ekmeklerİ DeĞerlendİrmek



Hepİmİzİn Ortak Sorunu Bayat Ekmeklerİ Atmak
Hele Ülkemİzde Ve DÜnyada Bunca AÇ İnsan Varken

Evet Şİmdİ Sİze Bayat Ekmeklerİ DeĞerlendİrmenİn ÜÇ Ayri YÖntemİnİ Anlatiyorum

1 Galete Unu Yapmak
Bayat Ekmeklerİnİzİ Dİlİm Dİlİm DoĞrayin Tepsİlere Tek Sira Dİzİn
100 Derece Firinda Kizartin
SoĞuyunca Robatta Un Halİne Getİrİn
Soklama PoŞetİ Veye Kavanozda Nem Sİz Ortamda 3 Ay Saklaya Bİlİrsİnİz
Şİnİtzel,pane Ve KÖftelerde Kullanabİlİrsİnİz

2kroton Yapmak
Ekmeklerİ Tavla Zari Şeklİnde DoĞrayin GenİŞÇe Bİr Tepsİye Yayin
100 Derece Firinda Kizartin
Saklama PoŞetİnde Veya Kavanozda Nemsİz Ortamda 3 Ay Saklayabİlİrsİnİz
Çorbalarin Yaninda Kullanilir Özellİkle Mercİmek

3sarmisakli Ekmek Yapmak
Ekmeklerİ Dİlİmleyİn
TereyaĞ Ve DÖvÜlmÜŞ SarmisaĞi İyİce Bİrbİrİne KariŞtirin
DİlİmledİĞİnİz Ekmeklerİn Üzerİne SÜrÜn
100 Derece Firinda Kizartin
MÜthİŞ Bİr Aparatİf 2 GÜn İÇerİsİnde TÜketmenİz Gerekİr

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.