![]() |
Bayat Ekmeklerİ DeĞerlendİrmek
Hepİmİzİn Ortak Sorunu Bayat Ekmeklerİ Atmak
Hele Ülkemİzde Ve DÜnyada Bunca AÇ İnsan Varken Evet Şİmdİ Sİze Bayat Ekmeklerİ DeĞerlendİrmenİn ÜÇ Ayri YÖntemİnİ Anlatiyorum 1. Galete Unu Yapmak Bayat Ekmeklerİnİzİ Dİlİm Dİlİm DoĞrayin Tepsİlere Tek Sira Dİzİn 100 Derece Firinda Kizartin SoĞuyunca Robatta Un Halİne Getİrİn Soklama PoŞetİ Veye Kavanozda Nem Sİz Ortamda 3 Ay Saklaya Bİlİrsİnİz Şİnİtzel,pane Ve KÖftelerde Kullanabİlİrsİnİz 2.kroton Yapmak Ekmeklerİ Tavla Zari Şeklİnde DoĞrayin GenİŞÇe Bİr Tepsİye Yayin 100 Derece Firinda Kizartin Saklama PoŞetİnde Veya Kavanozda Nemsİz Ortamda 3 Ay Saklayabİlİrsİnİz Çorbalarin Yaninda Kullanilir Özellİkle Mercİmek 3.sarmisakli Ekmek Yapmak Ekmeklerİ Dİlİmleyİn TereyaĞ Ve DÖvÜlmÜŞ SarmisaĞi İyİce Bİrbİrİne KariŞtirin DİlİmledİĞİnİz Ekmeklerİn Üzerİne SÜrÜn 100 Derece Firinda Kizartin MÜthİŞ Bİr Aparatİf 2 GÜn İÇerİsİnde TÜketmenİz Gerekİr |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.