Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
papaz, yahnisi

Papaz Yahnisi

Eski 06-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Papaz Yahnisi



Papaz Yahnisi



Malzemeler:

3 çorba kaşığı margarin

600 gr kuşbaşı dana eti

200 gr arpacık soğan

2 diş sarımsak

1 çorba kaşığı sirke

1 su bardağı et suyu

1/2 çay kaşığı tuz

taze çekilmiş karabiber


HAZIRLANIŞI :

Margarini bir tavada eritin Yağ kızınca etleri ilave edip, sık sık karıştırarak hafif renk alıncaya kadar pişirin

Soğan ve sarmısağı katıp, soğanların dışı iyice pembeleşinceye kadar arasıra karıştırarak pişirin Sirkeyi, et suyunu, tuzu ve biberi ilave edip, et ve soğanlar yumuşayıncaya kadar yaklaşık 20-25 dakika pişirin

Papaz yahnisini önceden ısıtılmış tabaklara aktarıp, sıcak olarak servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.