Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
balık, yahnisi

Balık Yahnisi

Eski 06-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Balık Yahnisi



Balık yahnisi



Mutfak : İtalyan

Kategori : Yahniler

Zorluk :

Sure :

Malzemeler

4 adet beyaz etli balık fletosu

2 yemek kaşığı zeytinyağı

1 adet ince doğranmış soğan

2 adet orta boy kabak

100 gr doğranmış mantar

1 çorba kaşığı limon suyu

Tuz - Karabiber



Yağsız tavada balıklar kızartılır Soğan, kabaklar ve karabiber marine edilir Mantarlar da eklenerek kavrulur Küp küp doğranmış domates ve limon suyu ilave edilir Tuz eklenerek pişirilir İyice sos kıvamına geldiğinde balıklar ilave edilerek 5 dk kadar daha pişirilir

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.