![]() |
Fırında Sebzeli ve Etli Krep |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Fırında Sebzeli ve Etli Krep( 4 -5 kişilik) Sebzeli ç için malzemeler:
Eti 1 yemek kaşığı tereyağı ile kısık ateşte kendi suyunu çekene kadar pişirin, piştikten sonra tuz ve karabiber serpin ![]() Sebzeleri de küçük küçük kare kare doğrayıp, 2,3 kaşık zeytinyağı ile tavada kısık ateşte pişirin (Her birini ayrı ayrı ve her seferde yağ koyarak pişirin) ![]() ![]() Yarım su bardağı rende kaşar peyniri ile sebzeleri karıştırın ![]() Krep Malzeme Listesi:
![]() Her bir krebin ortasına sebzeli etli malzemeden koyarak krebin kenarlarını malzeme üzerine katlayın (kare şeklini vermeye çalışın) ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|