![]() |
Fırında Sebzeli ve Etli Krep
( 4 -5 kişilik)
Sebzeli ç için malzemeler:
Eti 1 yemek kaşığı tereyağı ile kısık ateşte kendi suyunu çekene kadar pişirin, piştikten sonra tuz ve karabiber serpin. Sebzeleri de küçük küçük kare kare doğrayıp, 2,3 kaşık zeytinyağı ile tavada kısık ateşte pişirin (Her birini ayrı ayrı ve her seferde yağ koyarak pişirin). Piştikten sonra tuz ve karabiber serpin. Yarım su bardağı rende kaşar peyniri ile sebzeleri karıştırın. Krep Malzeme Listesi:
Her bir krebin ortasına sebzeli etli malzemeden koyarak krebin kenarlarını malzeme üzerine katlayın (kare şeklini vermeye çalışın). Katlama yerleri altta kalacak şekilde tepsiye dizin. Herbirinin üzerine birer yemek kaşığı kadar rendelenmiş kaşar peyniri koyun fırında 180 derecede kaşarlar eriyene kadar tutun. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.