Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
haşlama, tavuk

Tavuk HaŞlama

Eski 06-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Tavuk HaŞlama



TAVUK HAŞLAMA

Malzeme:

1 kg parça tavuk eti,
1 adet havuç (arzuya göre başka sebzeler de ekleyebilirsiniz),
1 adet iri soğan,
yarım demet maydanoz,
3-4 adet tane karabiber,
tuz,
Tarif:

Havucu yıkayıp kazıyın Soğanı ayıklayın Sebzeleri iri parçalar halinde doğrayın Bir tencereye tavuk parçalarını yerleştirin Üzerine 1-2 cm aşacak kadar kaynar su koyun Harlı ateşte bir taşım kaynatın Üzerine biriken köpükleri alın Sebzeleri, maydanozu ve tuzunu ilave edin Ateşi kısıp, yaklaşık 1-15 saat kadar pişirin Son yarım saat içinde karabiberini ilave edin Sıcak olarak servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.