Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Kebap, Köfte & Et Yemekleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
kebabı, pratik, tas

Pratik Tas Kebabı

Eski 06-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Pratik Tas Kebabı



Malzemeler:

500 gr kuşbaşı et
2 soğan
1 yemek kaşığı salça
1-2 yemek kaşığı sıvıyağ
tuz
karabiber
Yapılışı:
Kuşbaşı etleri öncelikle az bir yağda suyunu salıp tekrar çekene kadar pişiriyoruz Etler iyice pişip yumuşadıktan sonra soğanları ekleyip biraz daha yağ koyarak kavuruyoruz
Soğanlarında piştiğine emin olduktan sonra salçayı ekliyip biraz daha karıştırıyoruz En son olarak etlerin biraz üzerini geçicek kadar su koyup kısık ateşte 15-20 dk pişiriyoruz
Yemek tamamdır yanına patates kızartması, pilav yada püre ile servis yapabilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.