![]() |
Pratik Tas Kebabı
Malzemeler:
500 gr kuşbaşı et 2 soğan 1 yemek kaşığı salça 1-2 yemek kaşığı sıvıyağ tuz karabiber Yapılışı: Kuşbaşı etleri öncelikle az bir yağda suyunu salıp tekrar çekene kadar pişiriyoruz. Etler iyice pişip yumuşadıktan sonra soğanları ekleyip biraz daha yağ koyarak kavuruyoruz. Soğanlarında piştiğine emin olduktan sonra salçayı ekliyip biraz daha karıştırıyoruz. En son olarak etlerin biraz üzerini geçicek kadar su koyup kısık ateşte 15-20 dk. pişiriyoruz. Yemek tamamdır yanına patates kızartması, pilav yada püre ile servis yapabilirsiniz. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.