![]() |
Et suyu çorba |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Et suyu çorbaMALZEMELER Tranç et: 500gr Havuç:1ad Kabak:1ad Patates:1ad Soğan:1ad Dereotu:1ad Maydonoz:1ad Kereviz:1ad Tereyağ:75gr tuz:yok baharat:yok YAPILIŞ TARİFİ Etleri iyice yıkayıp 180c fırınlayalım 30 dk Sebzeleri iyice yıkayalım tarım ilaçları çocuklarda bağırsak enfeksiyonu yapar ![]() Tencereye yağı ekleyıp etleri kavurmaya başlayalım 25-30 dk kavuralım ![]() Ardından bütün sebzeleri ekleyip kavuralım dereotu,maydonoz dahil ![]() Suyu ekleyip kaynatalım etler pişene sebzeler parçalanıncaya kadar ![]() sebze piştikten sonra temiz tencereye suyunu süzelim ve sebze ve et dahil blendırdan çekelim tencerede kaynattığımız suya tekrar döküp bir taşım kaynatalım ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|