![]() |
Et suyu çorba
MALZEMELER
Tranç et: 500gr Havuç:1ad Kabak:1ad Patates:1ad Soğan:1ad Dereotu:1ad Maydonoz:1ad Kereviz:1ad Tereyağ:75gr tuz:yok baharat:yok YAPILIŞ TARİFİ Etleri iyice yıkayıp 180c fırınlayalım 30 dk Sebzeleri iyice yıkayalım tarım ilaçları çocuklarda bağırsak enfeksiyonu yapar. Tencereye yağı ekleyıp etleri kavurmaya başlayalım 25-30 dk kavuralım. Ardından bütün sebzeleri ekleyip kavuralım dereotu,maydonoz dahil. Suyu ekleyip kaynatalım etler pişene sebzeler parçalanıncaya kadar. Et ve sebze piştikten sonra temiz tencereye suyunu süzelim ve sebze ve et dahil blendırdan çekelim tencerede kaynattığımız suya tekrar döküp bir taşım kaynatalım.Ozleştikten sonra altını kapatalım. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.