Şişte Bıldırcın |
06-26-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Şişte BıldırcınŞişte Bıldırcın Malzeme: 8 adet etlice bıldırcın 100 g tereyağı (ya da margarin) 4 dilim kalınca kesilmiş yağlı salam 3 dilim kalınca kesilmiş köyekmeği 8 adet adaçayı yaprağı Biber,Tuz Hazırlanması: Bıldırcmlarm içlerini tuzlayıp biberleyerek birer tane adaçayı yaprağı koyun 4 dilim salarnı yarıya bölün Her dilim ekmeği de dörde bölerek tereyağmda kızartın4 adet demir şi şin her birine 2′şer adet bıldırcm, 2 adet salam, 3 adet kızarmış ekmek dizin ve fırının ızgarasmda üzerine tuz, biber ve erimiş yağ koyarak ve sık sık tepside toplanan suyuyla ıslatarak pişirin Şi şleri mevsim salatasıyla beraber servis yapın |
|