![]() |
Şişte Bıldırcın
Şişte Bıldırcın
Malzeme: 8 adet etlice bıldırcın 100 g. tereyağı (ya da margarin) 4 dilim kalınca kesilmiş yağlı salam 3 dilim kalınca kesilmiş köyekmeği 8 adet adaçayı yaprağı Biber,Tuz Hazırlanması: Bıldırcmlarm içlerini tuzlayıp biberleyerek birer tane adaçayı yaprağı koyun. 4 dilim salarnı yarıya bölün. Her dilim ekmeği de dörde bölerek tereyağmda kızartın.4 adet demir şi şin her birine 2′şer adet bıldırcm, 2 adet salam, 3 adet kızarmış ekmek dizin ve fırının ızgarasmda üzerine tuz, biber ve erimiş yağ koyarak ve sık sık tepside toplanan suyuyla ıslatarak pişirin. Şi şleri mevsim salatasıyla beraber servis yapın. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.