Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
ballı, hardallı, tavşan

Ballı Hardallı Tavşan

Eski 06-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Ballı Hardallı Tavşan




Tarif Malzemeleri

1 kg tavşan eti
120 gr krema
3 tatlı kaşığı bal (tepeleme)
Bir miktar zeytinyağı (kızartma için)
Bir miktar tuz
Bir miktar karabiber
Bir miktar hardal

Tarifin Hazırlanışı
Tavşan etleri enine şerit şeklinde kesilir, az zeytinyağı ile tavada kızartılır (önce suyunu salacak, sonra suyunu çekip kızarmaya başlayacak) Bal, hardal, krema, tuz ve karabiber bir kapta karıştırılır ve tavşan etinin üstene dökülür 5 dk da bu şekilde pişirilir

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.