ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Yemek Tarifleri (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=609)
-   -   Ballı Hardallı Tavşan (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=164472)

Prof. Dr. Sinsi 06-26-2012 11:18 AM

Ballı Hardallı Tavşan
 

Tarif Malzemeleri

1 kg tavşan eti
120 gr krema
3 tatlı kaşığı bal (tepeleme)
Bir miktar zeytinyağı (kızartma için)
Bir miktar tuz
Bir miktar karabiber
Bir miktar hardal

Tarifin Hazırlanışı
Tavşan etleri enine şerit şeklinde kesilir, az zeytinyağı ile tavada kızartılır. (önce suyunu salacak, sonra suyunu çekip kızarmaya başlayacak). Bal, hardal, krema, tuz ve karabiber bir kapta karıştırılır ve tavşan etinin üstene dökülür. 5 dk da bu şekilde pişirilir.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.