Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
bamya, kuru, tavşanlı

Tavşanlı Kuru Bamya

Eski 06-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Tavşanlı Kuru Bamya




Malzemeler:

50 gr kuru bamya
100 gr tavşan eti
1 adet orta boy soğan
1 diş sarımsak
1 yemek kasığı domates & biber karışık salça
2 yemek kaşığı tereyağı
2 litre su
Tuz karabiber

bamyaları haşlamak için 1 kahve fincanı sirke

Yapılışı:

1- Bamyaları ipinden çıkarın, tencereye alarak 1 litre su ilave edin 1 fincan sirkeyi ekleyerek bamyalar yumuşayana kadar pişirin
2- Soğanı ve sarımsağı yemeklik doğrayın, tereyağında hafifçe pembeleşinceye kadar kavurun Tavşan etleri tencereye alın, suyunu salıp çekinceye kadar kavurun
3- Salçayı ilave ederek 30 sn daha kavurun ve bamyaları ekleyin
4- 1 litre suyu ilave ederek karıştırın Su kaynayana kadar harlı, kaynadıktan sonra ise kısık ateşte 30 dakika kadar pişirin

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.