![]() |
Tavuk Bagetli Mantarlı Pilav |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tavuk Bagetli Mantarlı PilavTavuk Bagetli Mantarlı Pilav Malzemeler 2 su bardağı pirinç 5-6 adet piliç baget (haşlanmış) 200 gr ![]() 2,5 su bardağı tavuk suyu veya su 1/2 çay bardağı sıvı yağ 1/2 kg mantar 1 çorba kaşığı kuşüzümü 1 çorba kaşığı çamfıstığı 1/2 demet dereotu 1 tatlı kaşığı şeker 1 çay kaşığı tarçın 1 çay kaşığı karabiber 1 çay kaşığı yenibahar 1/4 limon suyu (pilav için) 1/4 limon suyu (mantarlar için) tuz Pirinçleri ılık, tuzlu ve limonlu suda yarım saat bekletelim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|