![]() |
Dolamanlı Bulgur Pilavı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dolamanlı Bulgur PilavıYeşil Biber 2 Adet 50 Gr Domates 1 Adet Zeytin Yağı Yarım Çay Bardağı Tereyağı 1 Tatlı Kaşığı Dolaman Mantarı 4 Adet Tavuk ve Koyun Eti 1 kg Kuru Soğan 1 Adet Duru Başbaşı Bulgur 2 Su bardağı Kaynayan Su 4 Su bardağı Tuz 2 Çay kaşığı Yayvan bir tavada ince doğranmış soğanlar ve küp küp doğranmış dolamanlar kavrulur ![]() ![]() ![]() ![]() Not: isteğe bağlı alarak maydanozla servis yapılır ![]() Şafak UYSAL |
![]() |
![]() |
|