Tava tariflerimizden, Kalkan TavaMalzemeler:350 gr Kalkan Balığıİsteğe göre yeşillikHazırlanışı:
Balığımızı eşit parçalara ayırıyoruz Tavamıza ½ çay bardağı sıvı yağ alarak kızdırıyoruz Balığımızı tavamızda her iki tarafını da iyice pişiriyoruz Her iki tarafıda iyice kızaran balığımızı isteğimize göre kullandığımız yeşilliklerle süslediğimiz tabağımıza alıyoruz Yemeğimiz servise hazır Afiyet olsun
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.