Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
buğulama, kuzu, sebzeli, tarifi, yapılır

Sebzeli Kuzu Buğulama nasıl yapılır, Sebzeli Kuzu Buğulama Tarifi

Eski 06-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Sebzeli Kuzu Buğulama nasıl yapılır, Sebzeli Kuzu Buğulama Tarifi



Sebzeli Kuzu Buğulama yapılışı
Sebzeli Kuzu Buğulama malzemleri
Sebzeli Kuzu Buğulama hazırlanışı



Malzemeler
1 kase bezelye
maydanoz/dereotu
125 g margarin
15 kg kuzu eti
1 soğan
3 havuç
3 kabak
2 domates
2 patates
tuz


Sebzeli Kuzu Buğulama Yapılışı
Bir tencereye yağ koyulur ve içine soğanlar doğranarak kavrulur İçine etler de ilave edilerek çevrilir Etler biraz kavrulunca doğranmış havuçlar koyulur Sonra kabukları soyulup doğranmış domatesler ilave edilir Biraz tuz serpilip karıştırılır ve üzerine çıkacak kadar ılık su koyulur Etler pişince diğer sebzeler de ilave edilir ve pişmeye bırakılır


Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.