Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Bayanlara Özel > Gelinlik ve Abiyeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
makyaj, tüyoları

Makyaj TüyoLarı

Eski 06-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Makyaj TüyoLarı

Bütün kadınlar makyaj konusunda hassastır En basitinden mahalle bakkalına inerken bile makyaj yapan ya da bir kalem, bir pudra, bir allık sürmeden çıkmayan hanımlar tanıyorum Bakımlı olmak her zaman güzeldir ve gereklidir Ama doğru makyaj tüyolarını bilirsek bir adım önde güzelleşiriz

Örneğin gözleriniz mi küçük? Bu hiç sorun değil Küçük bir gözü olduğundan büyük ve güzel göstermek için bazı makyaj tüyolarını bilmek yeterli Gözümüze sürdüğümüz far bile önemlidir

Mesala küçük gözlerde açık renklerde far kullanmak doğrudur Gözümüzü belilemek için ise tüm göz kapağı boyunca kalem uygulamak gereklidir Eğer gözümüzü gölgelendirmek istiyorsak normal farda 1-2 ton koyu kullanalıyız Fakat bu çok koyu olmamalıdır Koyu farı göz etrafında kullanırsak göz büyür Rimelle de belirginleştirmek gerkir

Gözlerimizin büyüklğünden şikayetçiysek, koyu renkte far kullanarak gözü olduğundan küçük gösterebiliriz

Çekik bir göz istiyorsak, göz kalemleri bir numaralı yardımcımız Göz kalemi düşük gözleri çekik gösterir

Eğer cildimizde istenmeyen sorunlar varsa, nemlendirici fondötenler ve pudaralardan yardım almalıyız Doğru makyaj tüyolarıyla yapıcaklarınıza inanamıcaksınız

İnce dudakları kalınlaştırırken dudak kalemi yardımıyla dolgun dudaklara dönüştürebiliriz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com