Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Ülke & Şehirler > Türkiye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
gülyurdu, köyü, yomra

Yomra Gülyurdu Köyü

Eski 06-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yomra Gülyurdu Köyü

Nüfusu : 1156
Hane Sayısı :: 130
İlçe Merkezine Uzaklığı : 8
Bağlı Mahalle Sayısı : 5
Telefon :
Köyde telefon bağlantısı kurulmaktadır Doğal afetler nedeniyle bakıma ihtiyaç duyulabiliyor
Yol Durumu :
Köyün yol yapım çalışmaları sürmektedir ve yolların standardının yükseltilmesi gerekmektedir
İçme Suyu :
Köylü içme suyunu 2006 yılında yapılan İki su köyü içme suyu havzasından karşılamaktadır
Kanalizasyon :
Kanalizasyon sistemi yoktur Sızdırmalı tuvalet çukur vardı
Elektrik :
Köyde elektrik vardır
Eğitim :
Köyde 1 ilköğretim okulu vardır1990 yılında eğitim öğretime başlanılmıştır1 Müdür 4 sınıf öğretmeni7 Branş öğretmeni olup 114 öğrenci vardır
Sağlık :
Sağlık Ocağı bağış yoluyla edinilmiştir1 doktor1 sağlık memuru 1 hemşire 2 ebe ile hizmet vermektedir1tıbbi sekreter ihtiyacı vardır
Camii :
4 cami ve 4 imam görevlidir
Tarım Hayvancılık :
Köyde 351 büyükbaş 980 küçükbaş hayvan 303 kovan arı yetiştiriciliği ve fındık tarımı yapılmaktadır
Geçim Kaynakları:
Tarım ve Hayvancılık
Devam Eden veya Tamamlanan Yatırımlar:
İki su köy yolu onarım projesi(yarma-kazı) 2006 yılında yapılarak işi bitirilmiştir İki su ve Çınarlı grup yolu asfalt yapımı işi 2006 yılında yapılarak bitirilmiştir

Alıntı:

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com