![]() |
Lütfen Dikkat! |
![]() |
![]() |
#1 |
speed
|
Lütfen Dikkat!OKUDUKTAN SONRA KİMDEN GELDİĞİNE BAKIN İŞİN CİDDİYETiNİ DAHA NET ANLIYACAKSINIZ!!! LÜTFEN DİKKAT Bir arkadaşın iş arkadaşlarından biri sinemaya gider, yerine oturur bir şeyin battığını fark eder ![]() ![]() Notta: Gerçek dünyaya hoş geldin, artık AIDS'lisin yazıldır ![]() ![]() SINEMAYA GİDERKEN DIKKATLİ OLUN!!! GİTMENİZ GEREKİYORSA LÜTFEN, AMA LÜTFEN KONTROL EDİN ![]() ![]() En güvenli yollardan biri, henüz ışıklar yanıyorken oturacağınız yeri iyice kontrol etmek!!! Çoğumuz kendimizi koltuğa bırakırız sadece ![]() ![]() ![]() Madde bağımlıları artık kullanılmış Ginelerini jetonlu telefonların jeton iade holüne yerleştiriyorlar ![]() unutulmuş jeton var mi diye bakmak isteyen insanlar ellerini buraya atınca da iğne batıyor ![]() ![]() Ayrıca lokanta ve restoranlarda açıkta bulunan kürdanları kesinlikle kullanmayınız ![]() ![]() ![]() Lütfen aileniz ve ulaşabildiğiniz herkese ulaştırın!!! Turan Açıkmese Adalet Bakanlığı Bilgi İslem Dairesi Başkanlığı Tetkik Hakimi sanırım ctn buna benzer bişey bir haber vermişti o kürdanlarla ilgiliydi ama
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
[KAPLAN]
|
![]() Bu tür olaylardan haberim yoktu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
ctn_86
|
![]() sanırım benimkini tamnamen okumamışsın benimkinde de sinema ve jetonlardan bahsediodu :):):) tşkler speed |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
suskun
|
![]() ilginç daha yeni senden duydum seed ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
speed
|
![]() böyle bişeyi neden yaparlar ilaç şirketleri daha cok ilaç satışı yapsın diyemi anlamıyorum insanlarmı bunu yapanlar yazık yazık ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
suskun
|
![]() zaten bi bekere okudum ya refleksen oturduğum heryere bakarım merak etme:))aman sende dikkat et speedcim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
yosun_26
|
![]() evet speed aslında konu tekrarı ama çok önemli olduğu için aynı konunun 2 kez işlenmesinde bi sorun yoktur galiba ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
doctor88
|
![]() ctn nın actıgını okumamısım galiba ama gercekten güsel bir konuyu ele almışsınız ilk defa duydum ve cok dikkatli olmam gerektiğini anladım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|