ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Güncel Haber Merkezi (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=389)
-   -   Lütfen Dikkat! (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=15868)

speed 05-06-2007 08:40 PM

Lütfen Dikkat!

OKUDUKTAN SONRA KİMDEN GELDİĞİNE BAKIN İŞİN CİDDİYETiNİ DAHA NET ANLIYACAKSINIZ!!!
LÜTFEN DİKKAT

Bir arkadaşın iş arkadaşlarından biri sinemaya gider, yerine oturur bir şeyin battığını fark eder. Kalkıp baktığında batan şeyin ucuna bir not iliştirilmiş bir iğne olduğunu görür.
Notta: Gerçek dünyaya hoş geldin, artık AIDS'lisin yazıldır. Doktorlar iğneyi test eder ve AIDS virüsü taşıdığı ortaya çıkar.
SINEMAYA GİDERKEN DIKKATLİ OLUN!!! GİTMENİZ GEREKİYORSA LÜTFEN, AMA LÜTFEN KONTROL EDİN..
En güvenli yollardan biri, henüz ışıklar yanıyorken oturacağınız yeri iyice kontrol etmek!!! Çoğumuz kendimizi koltuğa bırakırız sadece... Polis departmanı’ nın tüm çalışanlarına e-mail aracılığıyla ulaştırılmıştır: Jetonlu telefonlar:
Madde bağımlıları artık kullanılmış Ginelerini jetonlu telefonların jeton iade holüne yerleştiriyorlar. Jetonu geri almak ya da
unutulmuş jeton var mi diye bakmak isteyen insanlar ellerini buraya atınca da iğne batıyor. Ve hepatit, AIDS ve benzer hastalıklar bulaşıyor.
Ayrıca lokanta ve restoranlarda açıkta bulunan kürdanları kesinlikle kullanmayınız. AIDS hastalarınca bu kürdanlar kullanılıp tekrar yerine konularak hastalık bulaştırılmaktadır. Bu mesaj herkesi bu tehlikeden haberdar etmek için gönderilmiştir. DİKKAT EDİN!
Lütfen aileniz ve ulaşabildiğiniz herkese ulaştırın!!!

Turan Açıkmese
Adalet Bakanlığı
Bilgi İslem Dairesi Başkanlığı
Tetkik Hakimi

sanırım ctn buna benzer bişey bir haber vermişti o kürdanlarla ilgiliydi ama.lütfen dikkat arkadaşlar..

[KAPLAN] 05-06-2007 08:44 PM

Bu tür olaylardan haberim yoktu. Gerçekten önemli bir konuya değinmişsin speed. Teşekkürler...

ctn_86 05-06-2007 08:46 PM

sanırım benimkini tamnamen okumamışsın benimkinde de sinema ve jetonlardan bahsediodu :):):)

tşkler speed

speed 05-06-2007 08:51 PM

Alıntı:

ctn_86 tafarından gönderildi (Mesaj 97737)
sanırım benimkini tamnamen okumamışsın benimkinde de sinema ve jetonlardan bahsediodu :):):)

tşkler speed

haklısın şimdi hatırladm sen söyleyince pardon.ama önemli bi uyarı birdaha paylaşılması iyi olur dedim.ilginiz için tşkkürlr arkadaşlar..

suskun 05-06-2007 08:57 PM

ilginç daha yeni senden duydum seed.Ben sinemaya çok sıklıkla giderim valla bundan sonra unutsam bile refleksen bakarım oturduğum koltuğa hatta dışarda nereye oturursam.Bu önemli konuyu bizle paylaştığın ve bilgilendirdiiğin için gerçekten teşekkürler....

ERen 05-06-2007 08:58 PM

bilgiler için teşekkürler gerçekten önemli bi olay

speed 05-06-2007 09:13 PM

böyle bişeyi neden yaparlar ilaç şirketleri daha cok ilaç satışı yapsın diyemi anlamıyorum insanlarmı bunu yapanlar yazık yazık...aman dikkat et suskuncum.okudunuz için tşkkürler..

suskun 05-06-2007 09:14 PM

zaten bi bekere okudum ya refleksen oturduğum heryere bakarım merak etme:))aman sende dikkat et speedcim......

yosun_26 05-09-2007 10:19 AM

evet speed aslında konu tekrarı ama çok önemli olduğu için aynı konunun 2 kez işlenmesinde bi sorun yoktur galiba. ctn ve sana önemli bi konuyu bizimle paylaştığıınız için teşekkür ediyoruz...

doctor88 05-09-2007 11:11 AM

ctn nın actıgını okumamısım galiba ama gercekten güsel bir konuyu ele almışsınız ilk defa duydum ve cok dikkatli olmam gerektiğini anladım..cok korkunc birşey..saolun arkadaslar...