|
|
Konu Araçları |
bitkiler, hastalıklardan, için, korunmak, neler, şifalı |
Hastalıklardan Korunmak İçin Şifalı Bitkiler, Hastalıklardan korunmak için neler |
06-24-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Hastalıklardan Korunmak İçin Şifalı Bitkiler, Hastalıklardan korunmak için nelerHastalıklardan Korunmak İçin Şifalı Bitkiler, Hastalıklardan korunmak için neler yapmalıyız Hastalıklardan Korunmak İçin Şifalı Besinler, Sağlığımıza Faydalı Yiyecekler Belli başlı hastalıklara iyi gelebilecek reçete gibi yiyecekler aşağıda verilmiştirBu yiyeceklerden tüketerek uzun ve sağlıklı bir hayat sürebiliriz Halsizlik bitkinlik: Ispanak, badem, kaju, kinoa, mercimek, barbunya, saldalye, kuzu eti, sığır eti Uykusuzluk: Üzüm, portakal, kuru erik, incir, ıspanak, atlı patates, badem, yer fıstığı, kabak çekirdeği, tam buğday, mercimek, barbunya, mezgit, istiridye, tavuk, maydanoz, zencefil, hindistan cevizi yağı Sindirim sorunları: Üzüm, muz, kuş üzümü, greyfurt, tere, enginar, brüksel lahanası, havuç, badem, tam buğday, esmer pirinç, nohut, sarımsak, rezene, zencefil, arnavut biberi, elma sirkesi Varisli damarlar: Limon, ceviz, yeşil çay, rezene, karahindiba Eklem rahatsızlıkları: Elma, ananas, kiraz, susam-susam yağı, keten tohumu, mercimek, somon, ringa balığı, istiridye, maydanoz, zencefil, zerdeçal, rezene, Arnavuz biberi, papatya, zeytinyağı, elma sirkesi Hafıza koruma-geliştirme: İncir, biber, karaklahana, ıspanak, lahana, tere, ceviz, ay çekirdeği, kabak çekirdeği, tam buğday, somon, krides, ringa balığı, istiridye, yumurta, maydanoz, zerdeçal, arnavut biberi, ginseng, zeytinyağı Göz hastalıkları: Kayısı, yaban mersini, nar, kiraz, kırmızı pancar, biber, karalahana, bal kabağı, pazı, havuç, susam, arpa, kuzu eti, yumurta Osteoporoz ? kemik erimesi: Salatalık, brokoli, ıspanak, kabak çekirdeği, keten tohumu, ringa balığı, mezgit, istiridye, süt, maydanoz Kalp hastalıkları: Üzüm, kızılcık, kvun, greyfurt, nar, biber, soğan, brokoli, lahana, mantar, kuşkonmaz, pazı, badem, kaju, yer fıstığı, keten tohumu, yulaf, arpa, sardalye, soya fasulyesi, yeşil çay, sarımsak, rezene, hindistan cevizi yağı Ciltte kırışıklıklardan korunmak için: Üzüm, avakado, soğan, turp, badem, kaju, ceviz, susam, tavuk, yeşil çay Mat saçlar: Kuru erik, ıspanak, tere, pazı, badem, karides, sığır eti |
|