![]() |
Oturumu Kapatırken |
![]() |
![]() |
#1 |
virüs
|
![]() Oturumu Kapatırken*kah güldük kah eğlendik, yeri geldi üzüldük, ağladık, kızdık ![]() ![]() ![]() ancak her güzel şey gibi bu oturumun da sonuna geldik ![]() ![]() ![]() oturumda görüşmek üzere, microsoftla kalın ![]() ![]() ![]() *gidiyorsun ama ya dönemezsen? hadi hakkını helal et, bill gates'in duaları senin üzerine olsun ![]() ![]() ![]() *windows kapatılıyor bu katliama sessiz kalmayın! her gün dünyada on binlerce windows kapatılıyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bırakın windowslar açık kalsın ![]() ![]() ![]() *bu aksam da bize ayrilan surenin sonuna geldik ![]() ![]() ![]() saatte bulusmak umidiyle esen kalin! ![]() ![]() ![]() *oturumunuz süresince bir hatamız olduysa affola ![]() bilgisayarınızı kapatabilirsiniz ![]() ![]() isterseniz oraya! *"kapatiyosun ha? tamam kapat bakalim ama bir sonraki oturumda bazi seyler biraktigin gibi olmayabilir ![]() ![]() *bu kadar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() *beni böyle istediğin gibi kullanıp sonra kapatamazsın asıl ben seni kapatıyorum *bugünü de kazasız belasız atlattın *verdiğimiz rahatsızlıktan ötürü özür dileriz *- bilgisayarı gerçekten kapatmak istediğinize emin misiniz? belki güç tasarrufu moduna alsanız daha iyi olur ![]() yarım saat sonra yine açmak isterseniz hiç olmazsa beni uğraştırmamış olursunuz ![]() ![]() ![]() *"şimdi kapanıyorum ama kullanırken ettiğin küfürleri anlamadım sanma ![]() ![]() ![]() ![]() *"yedeklemişsindir inşallah ![]() ![]() olmayabilirim de o bakımdan ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ergenekon
|
![]() *"yedeklemişsindir inşallah ![]() ![]() olmayabilirim de o bakımdan ![]() ![]() hep öyle oluyor:))) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
suskun
|
![]() Teşekkürler güzel bir paylaşımdı:))
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
mate
|
![]() *"kapatiyosun ha? tamam kapat bakalim ama bir sonraki oturumda bazi seyler biraktigin gibi olmayabilir ![]() ![]() çok güzeldi teşekkürler virüs ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|