![]() |
Oturumu Kapatırken
*kah güldük kah eğlendik, yeri geldi üzüldük, ağladık, kızdık...
ancak her güzel şey gibi bu oturumun da sonuna geldik... yeni bir oturumda görüşmek üzere, microsoftla kalın... *gidiyorsun ama ya dönemezsen? hadi hakkını helal et, bill gates'in duaları senin üzerine olsun... *windows kapatılıyor bu katliama sessiz kalmayın! her gün dünyada on binlerce windows kapatılıyor.. bunların yarısından çoğu orjinal bile değil... bırakın windowslar açık kalsın... *bu aksam da bize ayrilan surenin sonuna geldik...haftaya gene ayni saatte bulusmak umidiyle esen kalin!...brovaoooo *oturumunuz süresince bir hatamız olduysa affola. şimdi bilgisayarınızı kapatabilirsiniz. bill gates iyi günler diler. nereye isterseniz oraya! *"kapatiyosun ha? tamam kapat bakalim ama bir sonraki oturumda bazi seyler biraktigin gibi olmayabilir.." *bu kadar.. dağılabilirsiniz... *beni böyle istediğin gibi kullanıp sonra kapatamazsın asıl ben seni kapatıyorum *bugünü de kazasız belasız atlattın *verdiğimiz rahatsızlıktan ötürü özür dileriz *- bilgisayarı gerçekten kapatmak istediğinize emin misiniz? belki güç tasarrufu moduna alsanız daha iyi olur. yarım saat sonra yine açmak isterseniz hiç olmazsa beni uğraştırmamış olursunuz... *"şimdi kapanıyorum ama kullanırken ettiğin küfürleri anlamadım sanma..bi dahaki oturumda sorarım ben sana.. *"yedeklemişsindir inşallah..hayır bi dahaki açılışta ben aynı ben olmayabilirim de o bakımdan..eheh" |
*"yedeklemişsindir inşallah..hayır bi dahaki açılışta ben aynı ben
olmayabilirim de o bakımdan..eheh" hep öyle oluyor:))) |
Teşekkürler güzel bir paylaşımdı:))
|
Harika ya :D Teşekkürler virüs...
|
Gayet başarılı bir çalışma.
Eline sağlık virus... |
*"kapatiyosun ha? tamam kapat bakalim ama bir sonraki oturumda bazi
seyler biraktigin gibi olmayabilir.." çok güzeldi teşekkürler virüs... |
~~ ehehh güzeL oLmuş xD TeşekkürLer... ~~
|
bugünü de kazasız belasız atlattın :)) doğruuuuuu!!!!!!
|
:)) güzel olmuş yaf saol virüs
|
heheh eline sağlık güzellll olmuş
|