|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
duygusunu, için, isteyenler, mekan, tatmak, yapılmış, yükseklik |
![]() |
Yükseklik Duygusunu Tatmak İsteyenler İçin Yapılmış Bir Mekan... |
![]() |
![]() |
#1 |
[KAPLAN]
|
![]() Yükseklik Duygusunu Tatmak İsteyenler İçin Yapılmış Bir Mekan...![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
mate
|
![]() fotoğraflardan bile tüylerim ürperdi asla ölçmek istemeyeceğim bir korku yükseklik korkusu teşekkürler kaplan ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
İSİMSİZ KARANLIK
|
![]() Biraz ürkütücü sanki :)) Çok güzel ya, denemek isterdim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
suskun
|
![]() Bende yükseklik korkusuı vardır hemde aşırı kabuslarımda hep yükseklerde biyerlerde oluyorum zaten uyanınca bile etkisi dvam ediyor ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
RaHaTSiZ
|
![]() ~~ Süper yaw :) iyi fikir korkanLAr ßeLki korkuLarını yenerLEr ßu sekiLde ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
suskun
|
![]() Rahatsız ne diyorsun sen ben korkumu yeniyorum derken kalpten giderim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
RaHaTSiZ
|
![]() ~~ lol ~~ VaLLa ßen korkmam xD ßiraz düşündümDe ßeni korkutaßiLcek hiçßirşey yokmuş Yüce ALLAH'tan ßaşka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
suskun
|
![]() Belkide halsın ama gel bide bana anlat bunu korkuyorum işte iğeride Karanlık ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
İSİMSİZ KARANLIK
|
![]() Öhöm, Karanlık?? Karanlık sadece ışıksız ortamdır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
İSİMSİZ KARANLIK
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
RaHaTSiZ
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
suskun
|
![]() Ya orası tamamda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
İSİMSİZ KARANLIK
|
![]() "Şu üç harfliler"den bi' ben korkamadım ya, biraz aval mıyım nedir? Şaka bir yana, kısa bir anekdot geçmek istiyorum: Bir şey üzerinde fazla yoğunlaşırsanız o şeyin gerçekleşme ihtimalini artırıyorsunuz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
suskun
|
![]() güzel yazmışsın isimsiz karanlık ama aklıma direkman geliyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|