Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Resim Sergisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
duygusunu, için, isteyenler, mekan, tatmak, yapılmış, yükseklik

Yükseklik Duygusunu Tatmak İsteyenler İçin Yapılmış Bir Mekan...

Eski 04-22-2007   #1
[KAPLAN]
Icon4

Yükseklik Duygusunu Tatmak İsteyenler İçin Yapılmış Bir Mekan...

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 04-22-2007   #2
mate

fotoğraflardan bile tüylerim ürperdi asla ölçmek istemeyeceğim bir korku yükseklik korkusu teşekkürler kaplan
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 04-22-2007   #3
İSİMSİZ KARANLIK

Biraz ürkütücü sanki :)) Çok güzel ya, denemek isterdim Paylaşım için teşekkürler Kaplan
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 04-22-2007   #4
suskun

Bende yükseklik korkusuı vardır hemde aşırı kabuslarımda hep yükseklerde biyerlerde oluyorum zaten uyanınca bile etkisi dvam ediyorBen bunu hiiç almıyım:))

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 04-22-2007   #5
RaHaTSiZ

~~ Süper yaw :) iyi fikir korkanLAr ßeLki korkuLarını yenerLEr ßu sekiLdeteşekkürler Kaplan ~~
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 04-22-2007   #6
suskun

Rahatsız ne diyorsun sen ben korkumu yeniyorum derken kalpten giderimZaten iki büyük korkularımdan 2side budur:blush:

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 04-22-2007   #7
RaHaTSiZ

~~ lol ~~ VaLLa ßen korkmam xD ßiraz düşündümDe ßeni korkutaßiLcek hiçßirşey yokmuş Yüce ALLAH'tan ßaşka ßence yükseklik korkusu Tamamen heyecandan kaynaklanan ßirşey, aman ya düşerSem şimdi, ya ayağım kayarSa gibi xD Sakin oLmayı DenerSen ßence kurtulursun o korkundan ~~
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 04-22-2007   #8
suskun

Belkide halsın ama gel bide bana anlat bunu korkuyorum işte iğeride Karanlık

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 04-22-2007   #9
İSİMSİZ KARANLIK

Öhöm, Karanlık??

Karanlık sadece ışıksız ortamdır Asla iğrenç canavarlar fırlayıp sizi kıskıvrak yakalamazlar Rahat olun

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 04-22-2007   #10
RaHaTSiZ

Alıntı:
İSİMSİZ KARANLIK tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Öhöm, Karanlık??

Karanlık sadece ışıksız ortamdır Asla iğrenç canavarlar fırlayıp sizi kıskıvrak yakalamazlar Rahat olun

~~ Ya FırLArsa korkutma insanLArı xD yaw onLAr filmlerDe oLur İsimsiz Karanlıqın dediqi gibi karanlık sadece ışıksız ortamDır ~~

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 04-22-2007   #11
İSİMSİZ KARANLIK

Alıntı:
RaHaTSiZ tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
~~ Ya FırLArsa korkutma insanLArı xD yaw onLAr filmlerDe oLur İsimsiz Karanlıqın dediqi gibi karanlık sadece ışıksız ortamDır ~~
Tamam tamam, fırlamazlar Yani, demek istiyorum ki, hiçkimse size aniden saldırmayacak :DD Şaka yapıyorum suskun, alınma lütfen Karanlıktan korkmanız için hiçbir sebep yok Ve emin olun, doğadaki en vahşi tür sizsiniz zaten :))

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 04-22-2007   #12
RaHaTSiZ

Alıntı:
İSİMSİZ KARANLIK tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Tamam tamam, fırlamazlar Yani, demek istiyorum ki, hiçkimse size aniden saldırmayacak :DD Şaka yapıyorum suskun, alınma lütfen Karanlıktan korkmanız için hiçbir sebep yok Ve emin olun, doğadaki en vahşi tür sizsiniz zaten :))
~~ Kesinlikle Doğada insan türünden daha tehlikeli ßir Canlı oLmadığı konusunda Sana katılıyorum ~~

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 04-22-2007   #13
suskun

Ya orası tamamdaBen karanlıkta tıkırtı filan duyunca aklıma hepp şu üç harfliler geliyor sağolsun arkadaşlar epey bi hikayeyle zamanında korkutular dahada yenemedim napıyım:((

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 04-22-2007   #14
İSİMSİZ KARANLIK

"Şu üç harfliler"den bi' ben korkamadım ya, biraz aval mıyım nedir? Şaka bir yana, kısa bir anekdot geçmek istiyorum:
Bir şey üzerinde fazla yoğunlaşırsanız o şeyin gerçekleşme ihtimalini artırıyorsunuz Kur'an'da Allah'ın insanı kendine benzer şekilde yarattığı yazıyor derler, bilimadamları da bunu kanıtlamak istercesine insanların zihin güleriyle evreni değiştirebileceklerini ispatlamışlar Güçlü bir inançla oluyor bu Yani lafın kısası kötü şeyler düşünürseniz başınıza kötü şeyler gelir, iyi şeyler düşünürseniz başınıza iyi şeyler gelir

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 04-22-2007   #15
suskun

güzel yazmışsın isimsiz karanlık ama aklıma direkman geliyorSanki ayarlanmış gibiEskiden bende korkmazdım ama aklıma koydularYoksa ben yanlız kalmayı karanlığı çok severdimVe sevmek istiyorum terarrrrrrrrr

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com