![]() |
fotoğraflardan bile tüylerim ürperdi asla ölçmek istemeyeceğim bir korku yükseklik korkusu teşekkürler kaplan...
|
Biraz ürkütücü sanki :)) Çok güzel ya, denemek isterdim... Paylaşım için teşekkürler Kaplan...
|
Bende yükseklik korkusuı vardır hemde aşırı kabuslarımda hep yükseklerde biyerlerde oluyorum zaten uyanınca bile etkisi dvam ediyor.Ben bunu hiiç almıyım:))
|
~~ Süper yaw :) iyi fikir korkanLAr ßeLki korkuLarını yenerLEr ßu sekiLde...teşekkürler Kaplan.. ~~
|
Rahatsız ne diyorsun sen ben korkumu yeniyorum derken kalpten giderim....Zaten iki büyük korkularımdan 2.side budur.....:blush:
|
~~ lol ~~ VaLLa ßen korkmam xD ßiraz düşündümDe ßeni korkutaßiLcek hiçßirşey yokmuş Yüce ALLAH'tan ßaşka... ßence yükseklik korkusu Tamamen heyecandan kaynaklanan ßirşey, aman ya düşerSem şimdi, ya ayağım kayarSa gibi xD Sakin oLmayı DenerSen ßence kurtulursun o korkundan... ~~
|
Belkide halsın ama gel bide bana anlat bunu korkuyorum işte iğeride Karanlık....
|
Öhöm, Karanlık??
Karanlık sadece ışıksız ortamdır. Asla iğrenç canavarlar fırlayıp sizi kıskıvrak yakalamazlar. Rahat olun... |
Alıntı:
~~ Ya FırLArsa korkutma insanLArı xD yaw onLAr filmlerDe oLur İsimsiz Karanlıqın dediqi gibi karanlık sadece ışıksız ortamDır... ~~ |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Ya orası tamamda.Ben karanlıkta tıkırtı filan duyunca aklıma hepp şu üç harfliler geliyor sağolsun arkadaşlar epey bi hikayeyle zamanında korkutular dahada yenemedim napıyım....:((
|
"Şu üç harfliler"den bi' ben korkamadım ya, biraz aval mıyım nedir? Şaka bir yana, kısa bir anekdot geçmek istiyorum:
Bir şey üzerinde fazla yoğunlaşırsanız o şeyin gerçekleşme ihtimalini artırıyorsunuz. Kur'an'da Allah'ın insanı kendine benzer şekilde yarattığı yazıyor derler, bilimadamları da bunu kanıtlamak istercesine insanların zihin güleriyle evreni değiştirebileceklerini ispatlamışlar. Güçlü bir inançla oluyor bu. Yani lafın kısası kötü şeyler düşünürseniz başınıza kötü şeyler gelir, iyi şeyler düşünürseniz başınıza iyi şeyler gelir... |
güzel yazmışsın isimsiz karanlık ama aklıma direkman geliyor.Sanki ayarlanmış gibi...Eskiden bende korkmazdım ama aklıma koydular....Yoksa ben yanlız kalmayı karanlığı çok severdim..Ve sevmek istiyorum terarrrrrrrrr...
|