![]() |
Gelin- Kaynana |
![]() |
![]() |
#1 |
Ergenekon
|
![]() Gelin- KaynanaGelin kaynana karşı karşıya oturmuşlar kaynana ; gelin sen epey eskidin unutmuşsundur birbirimizin huyunu suyunu oturup birkere daha konuşarak anlayalım demiş ![]() tabi anne konuşalım demiş ![]() kaynana başlamış anlatmaya ![]() - aman kızım benim üç halim vardır dikkat et ![]() takmışsam; neşeli olurum ![]() ![]() kulağımın arkasına gül takmışsam havamda olmam ![]() ![]() ki yakama gül takmışsam sakın etrafımda dolaşma çok sinirli olurum ![]() gelin kaynana lafını bitirince başlamış lafa; - anne benim halim malim yoktur ![]() sigaramı yakarım, sen gülü nerene takarsan tak ben keyfime bakarım ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
virüs
|
![]() yine epey açıklayıcı harika bir fıkra teşekkürler bu gelin kaynana diyaloglarının devamını bekliyorum çevredede bu konuyla ilgili ilham alınacak bayağı bir şey var :) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ergenekon
|
![]() :)))) kaynadım valla ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
virüs
|
![]() tabii ki yardımcı olurum hatta bizzat görev bile edinebilirim elimde bu konuyla ilgili çok materyal var ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
aysegul1982
|
![]() bende bi gelin olarak net'e giriyorum ama anlatıldığı gibi değil tabiii ![]() ![]() ![]() ayrıca kayınvalidemide çok severim ![]() sevgi, saygıdan doğar ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
ışıl27
|
![]() yaa gelın kaynana ıle ılgılı fıkaralar yazılar hep guldurmustur benı ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
puslu
|
![]() Ya nedir bu gelin kaynana muhabbeti bugün anlamadım gitti ![]() Eline sağlık Ergenekon ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|