![]() |
Gelin- Kaynana
Gelin kaynana karşı karşıya oturmuşlar kaynana ;
gelin sen epey eskidin unutmuşsundur birbirimizin huyunu suyunu oturup birkere daha konuşarak anlayalım demiş.gelin de son derece hürmet ve hevesle diz çökmüş; tabi anne konuşalım demiş. kaynana başlamış anlatmaya. - aman kızım benim üç halim vardır dikkat et. saçıma gül takmışsam; neşeli olurum. her yola gelirim. kulağımın arkasına gül takmışsam havamda olmam. çok ısrarcı olma. eğer ki yakama gül takmışsam sakın etrafımda dolaşma çok sinirli olurum. gelin kaynana lafını bitirince başlamış lafa; - anne benim halim malim yoktur. bacak bacak üstüne atarım, nete girerim sigaramı yakarım, sen gülü nerene takarsan tak ben keyfime bakarım. |
böyle gelin düşman basına annem evden kovar valla..
|
yine epey açıklayıcı harika bir fıkra teşekkürler
bu gelin kaynana diyaloglarının devamını bekliyorum çevredede bu konuyla ilgili ilham alınacak bayağı bir şey var :) |
:)))) kaynadım valla. arada yardımcı olursanız sevinirim...ilginize teşekkür ederim..
|
tabii ki yardımcı olurum hatta bizzat görev bile edinebilirim elimde bu konuyla ilgili çok materyal var.
|
allahım yarabbım..öldüm gülmekten:))
sağol ergenekon |
:) Eline sağlık, Ergenekon.
|
bende bi gelin olarak net'e giriyorum ama anlatıldığı gibi değil tabiii...
ayrıca kayınvalidemide çok severim.(laf olsun diye söylemedim) sevgi, saygıdan doğar...:notworthy: |
yaa gelın kaynana ıle ılgılı fıkaralar yazılar hep guldurmustur benı..bunada cok guldum:))emegıne saglık
|
Ya nedir bu gelin kaynana muhabbeti bugün anlamadım gitti. :mellow: :img-huh:
Eline sağlık Ergenekon.. |
emeğine sağlık :)
|