|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
biribirnden, diyalogları, eden, kârı, koca, nefret |
![]() |
Biribirnden nefret eden karı koca diyalogları :) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Biribirnden nefret eden karı koca diyalogları :)Koca evine elleri bir suru kaset dolu olarak girer ve karısı: ---- Niye bir suru kasete para verdin bizim evde teyp yok ki? ---- Sen sutyen aldığında ben soruyor muyum? Koca eve zil zurna sarhoş girer ve karısına bakarak ---Ne kadar çirkin olduğunu biliyor musun? --- Sen'de pis ve sarhoşsun diye cevap verir karisi ![]() --- İyi de benimki sabah'a geçecek ! ![]() ![]() ![]() Kadın Kocasına --- Uzun zamandan beri bana sıcak bir kelime söylemedin ![]() --- Cehennem'de yan ![]() ![]() Eve zamanından erken donen koca karisini yatakta en iyi arkadaşlarından biri ile yakalar ![]() ve soğukkanlılıkla silahını çeker ve arkadaşını vurur ![]() yatakta şöyle bir doğrulur: --- Bak bu şekilde davranmaya devam edersen hiç arkadaşın kalmayacak ![]() Yeni evli çift balayından dönerler ve kadın kocasına: --- 3 tane nur topu gibi evladımız olacak der ![]() --- İyi de nerden biliyorsun ![]() --- Kendileri annemin evinde bekliyorlar ![]() ![]() Soru: Başarılı erkek kimdir? Cevap: Karisinin harcayabildiğinden fazla kazanabilen erkektir, Soru: Basarili Kadın kimdir? Cevap: Böyle bir erkek bulabilendir ![]() İki erkek bir lokantada oturmuş pencereden bakıyorlar, biri : --- Karşıdan karşıya gecen şu iki kadını görüyor musun; biri karim diğeri ise metresimdir ![]() --- Benden uzun yaşayacaksın, simdi ben de aynısını söyleyecektim ![]() Kadın aynada çıplak vücudunu seyrediyor ![]() buluyorum, sarkmış, buruşuk ![]() ![]() ![]() Eşi: -''gözlerin iyi görüyor'' ''Yarın 30 ![]() kesebiliriz ![]() 'Niçin?diye sorar eşi ''Onun suçu değil ki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ''Sadakatin tanımı????'' ''Fırsat yokluğu ![]() Adam yanında oturan kadına fısıldar: ''Şampanya sizi güzelleştiriyor'' ''Bir kadeh dahi içmedim ![]() ''Ama ben onuncu kadehimdeyim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|