![]() |
Biribirnden nefret eden karı koca diyalogları :)
Koca evine elleri bir suru kaset dolu olarak girer ve karısı:
---- Niye bir suru kasete para verdin bizim evde teyp yok ki? ---- Sen sutyen aldığında ben soruyor muyum? Koca eve zil zurna sarhoş girer ve karısına bakarak ---Ne kadar çirkin olduğunu biliyor musun? --- Sen'de pis ve sarhoşsun diye cevap verir karisi. --- İyi de benimki sabah'a geçecek !... Kadın Kocasına --- Uzun zamandan beri bana sıcak bir kelime söylemedin. --- Cehennem'de yan..! Eve zamanından erken donen koca karisini yatakta en iyi arkadaşlarından biri ile yakalar. Adam hiç bozuntuya vermeden ve soğukkanlılıkla silahını çeker ve arkadaşını vurur. Kadın yatakta şöyle bir doğrulur: --- Bak bu şekilde davranmaya devam edersen hiç arkadaşın kalmayacak. Yeni evli çift balayından dönerler ve kadın kocasına: --- 3 tane nur topu gibi evladımız olacak der. --- İyi de nerden biliyorsun. --- Kendileri annemin evinde bekliyorlar.. Soru: Başarılı erkek kimdir? Cevap: Karisinin harcayabildiğinden fazla kazanabilen erkektir, Soru: Basarili Kadın kimdir? Cevap: Böyle bir erkek bulabilendir. İki erkek bir lokantada oturmuş pencereden bakıyorlar, biri : --- Karşıdan karşıya gecen şu iki kadını görüyor musun; biri karim diğeri ise metresimdir. --- Benden uzun yaşayacaksın, simdi ben de aynısını söyleyecektim. Kadın aynada çıplak vücudunu seyrediyor. Eşine: ''görüntümü iğrenç buluyorum, sarkmış, buruşuk. Bir iltifata ihtiyacım var..' Eşi: -''gözlerin iyi görüyor'' ''Yarın 30. evlilik yıldönümümüz,bunu kutlamak için domuzu kesebiliriz.' 'Niçin?diye sorar eşi ''Onun suçu değil ki.....'' ''Sadakatin tanımı????'' ''Fırsat yokluğu.'' Adam yanında oturan kadına fısıldar: ''Şampanya sizi güzelleştiriyor'' ''Bir kadeh dahi içmedim.'' ''Ama ben onuncu kadehimdeyim...... |