Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Erkekler Kahvehanesi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
listesi, top, yalan

Top 10 yalan Listesi

Eski 06-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Top 10 yalan Listesi

Top 10 yalan Listesi

1- Hayır hayatım kilo almadın

Sanki biz bilmiyoruz alıp almadığımızı Böyle yalakalıklarla bir yere varamazsınız “Evet

dana gibi oldun” da demeyin ama bunun da bir yolu yordamı var elbet

2- aaaaa mu? İğrenç!

Yaa Biz sanki bilmiyoruz otellerdeki şifreli yayınların cızıltılı pırpır görüntülerine bile takıldığınızı Ayrıca evdeki CD’lerinizi nerelere sakladığınızı Bilmiyoruz di mi?

3- Bunu sonra

konuşalım

Bak söz ama! Biz de salaktık! Hiç anlamadık kaçtığınızı Ama nereye kadar? Hı? Bir daha düşünün şimdi Hadi bugün konuşmadık Nereye kadar kaçacaksınız? Verin kurtulun Yani randevuyu

4- Lopez’den

ne eksiğin var

Ne diyorsuuunnn Atıyosuuunnn Tamam o zaman akşam sen bi gel bana Çünkü çok inandım! Çok sevindim! Yahu seninle olacak kadına bunu söylemen gerekmez Seni kafasına koyduysa buna gerek yok ki Dedim ya kafasına koyduysa zaten

5- Yemeklerine

bayılıyorum

O zaman niye bunu “sana bayılıyorum” havasında söylüyorsun Git o zaman yemeklerimle seviş dermişim

6- Başka kadınlardan bana ne!

Tabii tatlım! Aynen öyle “Başka erkeklerden de bana ne!” zaten Tıpkı senin

hissettiğin gibi

7- Traş bıçağımı

kullanabilirsin

Yok artık! Böyle yalan da hiç duymadım Yalan da değil böyle teklif dahi duymamıştım Bizim kızlar buluşmadan önce o işlerini halletmiş olur zaten

8- Meg Ryan filmlerini severim

Evet ilişkinin ilk ayı

bitene kadar

9- Ailenle zaman geçirmeye bayılıyorum

Tıpkı bizim gibi Biz kadınlar da bayılırız Hele

görümcelere ayrı bir

sempatimiz vardır

10- Özür dilerim

Al işte Özür dilermiş! Eee? Yap yap sonra “özür dilerim” de Oldu ben de “rica ederim” o zaman Bak bir daha özür mözür dinlemem

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com