Top 10 yalan Listesi |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Top 10 yalan ListesiTop 10 yalan Listesi 1- Hayır hayatım kilo almadın ![]() ![]() ![]() Sanki biz bilmiyoruz alıp almadığımızı ![]() ![]() Böyle yalakalıklarla bir yere varamazsınız “Evetdana gibi oldun” da demeyin ama bunun da bir yolu yordamı var elbet ![]() ![]() ![]() 2- aaaaa mu? İğrenç! Yaa ![]() ![]() Biz sanki bilmiyoruz otellerdeki şifreli yayınların cızıltılı pırpır görüntülerine bile takıldığınızı![]() ![]() Ayrıca evdeki CD’lerinizi nerelere sakladığınızı![]() ![]() Bilmiyoruz di mi?3- Bunu sonra konuşalım ![]() ![]() ![]() Bak söz ama! ![]() Biz de salaktık! Hiç anlamadık kaçtığınızı![]() ![]() Ama nereye kadar? Hı? Bir daha düşünün şimdi![]() ![]() Hadi bugün konuşmadık![]() ![]() Nereye kadar kaçacaksınız? Verin kurtulun Yani randevuyu![]() ![]() ![]() 4- Lopez’den ne eksiğin var ![]() ![]() ![]() Ne diyorsuuunnn ![]() ![]() ![]() Atıyosuuunnn![]() ![]() Tamam o zaman akşam sen bi gel bana![]() ![]() Çünkü çok inandım! Çok sevindim! Yahu seninle olacak kadına bunu söylemen gerekmez Seni kafasına koyduysa buna gerek yok ki![]() ![]() Dedim ya kafasına koyduysa zaten![]() ![]() ![]() 5- Yemeklerine bayılıyorum ![]() ![]() ![]() O zaman niye bunu “sana bayılıyorum” havasında söylüyorsun Git o zaman yemeklerimle seviş![]() ![]() dermişim![]() ![]() ![]() 6- Başka kadınlardan bana ne! Tabii tatlım! Aynen öyle ![]() ![]() “Başka erkeklerden de bana ne!” zaten![]() ![]() Tıpkı seninhissettiğin gibi ![]() ![]() ![]() 7- Traş bıçağımı kullanabilirsin ![]() ![]() ![]() Yok artık! Böyle yalan da hiç duymadım Yalan da değil böyle teklif dahi duymamıştım Bizim kızlar buluşmadan önce o işlerini halletmiş olur zaten![]() 8- Meg Ryan filmlerini severim ![]() ![]() ![]() Evet ilişkinin ilk ayı bitene kadar ![]() ![]() ![]() 9- Ailenle zaman geçirmeye bayılıyorum ![]() ![]() ![]() Tıpkı bizim gibi ![]() ![]() Biz kadınlar da bayılırız![]() ![]() Helegörümcelere ayrı bir sempatimiz vardır ![]() ![]() ![]() 10- Özür dilerim ![]() ![]() ![]() Al işte ![]() ![]() Özür dilermiş! Eee? Yap yap sonra “özür dilerim” de Oldu ben de “rica ederim” o zaman![]() ![]() Bak bir daha özür mözür dinlemem![]() ![]()
|
|
|
|