![]() |
Top 10 yalan Listesi
Top 10 yalan Listesi
1- Hayır hayatım kilo almadın... Sanki biz bilmiyoruz alıp almadığımızı... Böyle yalakalıklarla bir yere varamazsınız. “Evet dana gibi oldun” da demeyin ama bunun da bir yolu yordamı var elbet... 2- aaaaa mu? İğrenç! Yaa... Biz sanki bilmiyoruz otellerdeki şifreli yayınların cızıltılı pırpır görüntülerine bile takıldığınızı... Ayrıca evdeki CD’lerinizi nerelere sakladığınızı... Bilmiyoruz di mi? 3- Bunu sonra konuşalım... Bak söz ama!.. Biz de salaktık! Hiç anlamadık kaçtığınızı... Ama nereye kadar? Hı? Bir daha düşünün şimdi... Hadi bugün konuşmadık... Nereye kadar kaçacaksınız? Verin kurtulun. Yani randevuyu... 4- Lopez’den ne eksiğin var... Ne diyorsuuunnn.... Atıyosuuunnn... Tamam o zaman akşam sen bi gel bana... Çünkü çok inandım! Çok sevindim! Yahu seninle olacak kadına bunu söylemen gerekmez. Seni kafasına koyduysa buna gerek yok ki... Dedim ya kafasına koyduysa zaten... 5- Yemeklerine bayılıyorum... O zaman niye bunu “sana bayılıyorum” havasında söylüyorsun. Git o zaman yemeklerimle seviş... dermişim... 6- Başka kadınlardan bana ne! Tabii tatlım! Aynen öyle... “Başka erkeklerden de bana ne!” zaten... Tıpkı senin hissettiğin gibi... 7- Traş bıçağımı kullanabilirsin... Yok artık! Böyle yalan da hiç duymadım. Yalan da değil böyle teklif dahi duymamıştım. Bizim kızlar buluşmadan önce o işlerini halletmiş olur zaten. 8- Meg Ryan filmlerini severim... Evet ilişkinin ilk ayı bitene kadar... 9- Ailenle zaman geçirmeye bayılıyorum... Tıpkı bizim gibi... Biz kadınlar da bayılırız... Hele görümcelere ayrı bir sempatimiz vardır... 10- Özür dilerim... Al işte... Özür dilermiş! Eee? Yap yap sonra “özür dilerim” de. Oldu ben de “rica ederim” o zaman... Bak bir daha özür mözür dinlemem... |