YaLan(mıŞ),YaNar(mıŞ),YaKar(mıŞ)-- |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
YaLan(mıŞ),YaNar(mıŞ),YaKar(mıŞ)--YaLaNMıŞ ![]() !Bu güne dek yaşadığım herşey ![]() ![]() !Sevindiğim , Sevildiğim yalanmış ![]() ![]() Manasını yitirmiş ; yazılan onca şiir , dökülen onca yaş ![]() !Ben yarama tuz basıp beklerken , Bir yastığın altına gözyaşlarımı saklarken bu gurbet elde her gün derdime dert eklerken ![]() ![]() çoktan unutulmuşum meğer![]() ! Adım geçmez olmuş lügatlarda , dillerde lanetlenmişim ![]() !Anladım ki kendime en büyük ceza benmişim ![]() !YaNaRMıŞ ![]() !Bir aşk uğruna bir ömür ![]() ![]() ![]() Hiçbir karşılık beklemeden , gençliğini yakarcasına Kimseyi dinlemeden onun gözlerine bakarcasına ![]() ![]() Ve Azrail’i peşine takarcasına sevince ![]() !Yanarmış be Vefasız ![]() Yanarmış Yürek![]() !Ve YaKaRMıŞ ![]() !Onca yaktığı yetmezmiş gibi , küllerini savururcasına Nefreti yetmezmiş gibi , yüreğine kurşun sıkarcasına Bunlar sebep olamaz ölmeme ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Başkasının gözlerine bakarcasına ![]() ![]() baktın ya gözlerimeO an öldürdün beni ![]() !Şimdi kutla zaferini ![]() ![]() |
|
|
|