![]() |
Aldığım Her Nefesin Sebebi Sensin... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aldığım Her Nefesin Sebebi Sensin...Kafa yorgun Beden yorgun Düş yorgun ![]() ![]() ![]() ![]() Gönlümü sorma ![]() ![]() ![]() Belleğim izinli dünden Bedenim de kıştan ________hazırdı zaten Tatile çıkıyorum Kırılan aynalarda bırakarak _______paramparça yüzümü ![]() ![]() Bir eldiven gibi Ters yüz ettikten sonra _________ dışıma içimi Merhaba diyorum şimdi Sevdaya ve hayata yeniden ![]() ![]() ![]() Sabahtan Günaydınlar biriktiriyorum _________içimin sarnıcında Artık kanatlarına yazıyorum ___________________kuşların Durgun suların aynasına yazdığım __________________mektuplarımı İkişer el kendime sıktığım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ezgiler topluyorum __martı çığlıklarından Ve tayfaların şen şakrak _______kahkahalarından Lodosların uğultusunu ![]() ![]() ![]() ![]() Bilmediğim bir dilde -kuş dili değil- Aryalar söylüyorum ![]() Serenad yapıyorum geceleri Avaz avaz penceremde ______________elimde gitarım ![]() ![]() ![]() Nazım Ustam’ın sözüne uyup Fidanlar dikiyorum gönül bahçeme Akasyalar, erguvanlar, bahar dalları ![]() ![]() ![]() Unutuyordum Kocaman bir ceviz fidanı bir de Meyve vereceğine bakmadan ama ![]() ![]() Bir de gül dalı uzatıyorum sana Ucunda tetiği düşürülmüş bir gonca Bilmiyorum beyaz mı sarı mı _____________pembe mi yoksa? Sevindiği besbelli, Saklıyor sır gibi rengini ama! Utanıyor olmalı biraz da ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
|