![]() |
Aldığım Her Nefesin Sebebi Sensin...
Kafa yorgun Beden yorgun Düş yorgun.... Gönlümü sorma...! Belleğim izinli dünden Bedenim de kıştan ________hazırdı zaten Tatile çıkıyorum Kırılan aynalarda bırakarak _______paramparça yüzümü.. Bir eldiven gibi Ters yüz ettikten sonra _________ dışıma içimi Merhaba diyorum şimdi Sevdaya ve hayata yeniden... Sabahtan Günaydınlar biriktiriyorum _________içimin sarnıcında Artık kanatlarına yazıyorum ___________________kuşların Durgun suların aynasına yazdığım __________________mektuplarımı İkişer el kendime sıktığım..... Ezgiler topluyorum __martı çığlıklarından Ve tayfaların şen şakrak _______kahkahalarından Lodosların uğultusunu.... Bilmediğim bir dilde -kuş dili değil- Aryalar söylüyorum. Serenad yapıyorum geceleri Avaz avaz penceremde ______________elimde gitarım... Nazım Ustam’ın sözüne uyup Fidanlar dikiyorum gönül bahçeme Akasyalar, erguvanlar, bahar dalları... Unutuyordum Kocaman bir ceviz fidanı bir de Meyve vereceğine bakmadan ama.. Bir de gül dalı uzatıyorum sana Ucunda tetiği düşürülmüş bir gonca Bilmiyorum beyaz mı sarı mı _____________pembe mi yoksa? Sevindiği besbelli, Saklıyor sır gibi rengini ama! Utanıyor olmalı biraz da................. alıntı |