![]() |
Yalan Da OLsA.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yalan Da OLsA..Üyeler Görebilir ] Üyeler Görebilir ] Alıp başını gitsen de bu diyardan ![]() Beni de götürürsün ardından ![]() Gölgenin karanlıgına gizlendim ![]() Bir ömür seni izlerim ![]() Yırtamazsın beni içinden ![]() Üyeler Görebilir ] Gözünde renk, yüzünde gamzen ![]() Bağrında ateş, olurum sende gezen ![]() Çıkarken kapıyı açık bırak ![]() Kapanmasın lazım olur dönerken ![]() Gün lambayı södürmeden ![]() Üyeler Görebilir ] Geri dön ben ardına düşmeden ![]() Şakaydı de yalan da olsa ![]() İnanmasamda inanırım sen söylersen ![]() Esme dağlarıma ayaz ayaz ![]() Dondurma kardelenimi ![]() Ilıkça es biraz biraz ![]() Üyeler Görebilir ] Isıt artık donan şu yüregimi ![]() Vurma, şafaklarıma bir kursun gibi ![]() Dolma gözlerime yağmur misali ![]() Gözümden akacaksan eger ![]() Sevgini de getir yağmurla ![]() Yağ dağlarıma yağ bağlarıma ![]() Üyeler Görebilir ] Yalan da olsa yağacagım de ![]() İnanmasamda inanırım ![]() Sen söyle bir kere ![]() Umudun perdesini kaptma ![]() Bir köşesi bari açık kalsın ![]() Güneşi söndürüp de yarını karartma ![]() Umutların hep güneşle açsın ![]() Üyeler Görebilir ] Uzat ellerini yıldızlara ![]() Tutamasan bile ![]() Yalan da olsa ![]() Tutacagım de bir kere ![]() Üyeler Görebilir ] |
![]() |
![]() |
|