![]() |
Yalan Da OLsA..
Üyeler Görebilir ]
Üyeler Görebilir ] Alıp başını gitsen de bu diyardan. Beni de götürürsün ardından. Gölgenin karanlıgına gizlendim. Bir ömür seni izlerim. Yırtamazsın beni içinden. Üyeler Görebilir ] Gözünde renk, yüzünde gamzen. Bağrında ateş, olurum sende gezen. Çıkarken kapıyı açık bırak. Kapanmasın lazım olur dönerken. Gün lambayı södürmeden. Üyeler Görebilir ] Geri dön ben ardına düşmeden. Şakaydı de yalan da olsa. İnanmasamda inanırım sen söylersen. Esme dağlarıma ayaz ayaz. Dondurma kardelenimi. Ilıkça es biraz biraz. Üyeler Görebilir ] Isıt artık donan şu yüregimi. Vurma, şafaklarıma bir kursun gibi. Dolma gözlerime yağmur misali. Gözümden akacaksan eger. Sevgini de getir yağmurla. Yağ dağlarıma yağ bağlarıma. Üyeler Görebilir ] Yalan da olsa yağacagım de. İnanmasamda inanırım. Sen söyle bir kere. Umudun perdesini kaptma. Bir köşesi bari açık kalsın. Güneşi söndürüp de yarını karartma. Umutların hep güneşle açsın. Üyeler Görebilir ] Uzat ellerini yıldızlara. Tutamasan bile. Yalan da olsa. Tutacagım de bir kere. Üyeler Görebilir ] |