![]() |
Gel sevgili ne olur gel... Sağ omzumdaki meleğim ol |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gel sevgili ne olur gel... Sağ omzumdaki meleğim olgel sevgili ![]() ![]() ![]() ne olur gel ![]() ![]() ![]() gel de hikayelerini okuyayım sana yitip gitmemiş sevda türkülerinin ![]() ![]() ![]() sen en masum yüzünle yatarken dizlerimde ![]() ![]() ![]() kuşlar çırparken kanatlarını semaya ve özgürlüğe, hikayeler okuyayım sana küçük ve sevgi dolu ![]() ![]() ![]() gel ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sığıntı olmayayım kirli bedenimde ![]() ![]() ![]() siyah duvarlara açılmasın pencerelerim ![]() kuşlar ölmesin, eskimiş soğuk saçak altlarında ![]() ![]() ![]() gel sevgili ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() gel de gör şiirlerin nasıl yetmediğini seni evrene anlatırken ![]() ![]() ![]() ve severken seni her şeyden usulca soyutlayıp, gör kelimelerimin nasıl kısıldığını bir kenarda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() şimdi hikayelerim ölüyor içimde ![]() ![]() ![]() şiirlerim ölüyor ![]() ![]() ![]() gel sevgili ne olur ![]() ![]() ![]() kelimelerim yetmiyor anlatmaya işte ![]() ![]() ![]() kelimelerim ölüyor birer birer ![]() ![]() ![]() duvarlarda gölgelerim yetmiyor göstermeye acizliğimi ![]() ![]() ![]() her gün öldürüyorum içimde seni binlerce ![]() ![]() ![]() ve her gün ince sancılar içinde çığlıklarla doğuruyorum seni göz bebeklerimde ![]() ![]() ![]() kokunu içime çekip sana ve büyülü haline doyamadım daha ![]() ![]() ![]() kısır bir sevdaydı bizim ki biliyorum ![]() ![]() ![]() başlamadan bitenlerden hani ![]() ![]() ![]() bitmesi gerekenlerden ![]() ![]() ![]() ölüme gebeydi ![]() ![]() ![]() sakattı içimde büyüttüğüm masumiyet ![]() ![]() ![]() içimde büyütüp her gün hasretle okşadığım sevgi ![]() ![]() ![]() ![]() gözlerinde boğulmaya doyamadım daha ![]() ![]() ![]() gözlerinde ki hüzünle sevdim seni ![]() ![]() ![]() gözlerinin ardına gizlediğin yalnızlığınla sevdim ![]() ![]() ![]() ![]() şimdi de aynı hüzünle aynı iflah olmaz yalnızlığınla gittin ![]() ![]() ![]() aynı kuşatılmış hüzün aynı kuşatılmış yalnızlığınla ![]() ![]() ![]() oysa ben seni sevmeye doyamamıştım daha ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yüzyıllardır her sokağa çıktığımda sanki her an herhangi bir köşe başında karşıma çıkıverecekmişsin gibiyim şimdi ![]() ![]() ![]() sanki sen yalnızlığı seçip gitmemişsin de birazdan her şeyi unutup en güzel gülümsemelerimizle hayatında dışında bir yerlerde sohbetler edecekmişiz gibi ![]() ![]() ![]() sanki topluma faydalı bireylermişiz gibi ![]() ![]() ![]() sanki sen benim sağ omzumdaki melek ben de senin solundaki samimiyetmişim gibi ![]() ![]() ![]() ![]() sanki her an şu kirli yüzüme en masum en minik öpücüklerini konduruverecekmişsin gibi ![]() ![]() ![]() sanki hiç gitmemişsin gibi ![]() ![]() ![]() nasıl tutmuştum yanımdayken göz yaşlarımı bin bir güçlükle sen görme diye ![]() ![]() ![]() ve nasıl ağlamıştım bana bakarken camdan, tüm bu istanbula tüm bu gezdiğimiz sokakların şahitliğine inat ![]() ![]() ![]() ![]() bitmek bilmez kaybedişlerime nasıl ağlamıştım hüngür hüngür ![]() ![]() ![]() oturup karanlık bir kaldırıma çocukça şarkılar söylemiştim ardından tuzlu göz yaşlarımı silmeden hiç ![]() ![]() ![]() hayatı bahane ettik hep ![]() ![]() ![]() ve hayattan bir şeylerdi bu gecikmiş hüznü gizlesin, vakitleri öldürsün diye ortaya attığımız ![]() ![]() ![]() hep sen kendini suçlu hissettin ve ben kabullendim hep bu onulmaz yaraların yükünü ![]() ![]() ![]() suç veya suçlu diye bir şeyin olmadığını aksine aramızdakinin yasak veya günah olmadığını anlatmaya çalıştım sana ![]() ![]() ![]() ve vicdanında boğulma istedim ![]() ![]() ![]() sen tüm bu yaşanan hüzünlerin bitikliğin her şeyin suçlusunun kendin olduğunu her söylediğinde daha bir acırdı içim ve vicdanımda boğulurdum sessizce ![]() ![]() ![]() kimseler görmeden ![]() ![]() ![]() sen her beni sevmediğini söylediğinde acıyla ve hüzünle karışık saçma bir huzurla dolardım ![]() ![]() ![]() bilirdim çünkü sadece benim sevgimin bana yeteceğini ![]() ![]() ![]() sana olan sevgimin şu lanet hayatın mücadelesinde bana nasıl gizli bir omuz gibi destek verdiğini bilirdim ![]() ![]() ![]() geri dönüşü olmayan bir yoldu bu ![]() ![]() ![]() girseydik bu yola kaybolacaktık ![]() ![]() ![]() girseydik eğer kendi içimizde kaybolacaktık ![]() ![]() ![]() kendi karanlığımızda kaybolup kendimiz gibi değerlerimizi yitirecektik ağır ağır ![]() ![]() ![]() belki birbirimizi hiç kırmadığımız kadar kıracak nefret edecektik birbirimizden ![]() ![]() ![]() sevgiyi ve samimiyeti öldürecektik acımadan ![]() ![]() ![]() dürüstlüğü, inanmayı ve gülümsemeyi kaldıracaktık belki yüzlerimizden ![]() ![]() ![]() geri dönülmez bir yoldu bu ![]() ![]() ![]() düzlüğü ve ışığı yoktu ![]() ![]() ![]() kendimiz yitirmemeyi seçmeliydik bu yüzden ![]() onuru seçmeliydik ![]() ![]() ![]() ve öyle de yaptık ![]() sevgimizle ölmeyi sevgiyi öldürmeye yeğledik ![]() kırmaktansa kırılmayı seçtik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ama yine de gel sevgili ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() üşümeyeyim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() biz onurlu olmayı seçtik biliyorum ama yine de gel sevgili ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() şimdi biliyorum sende düşünüyorsun beni ![]() ![]() ![]() neler yaptığımı düşünüyorsun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sen şimdi benim sağ omzumdaki meleksin ![]() ![]() ![]() ben de sol yanındaki samimiyet ![]() ![]() ![]() seni seviyorum yine de şeker ![]() ![]() ![]() gözlerimi kapatıp bu aptal dünyaya ![]() ![]() ![]() seni seviyorum melek ![]() ![]() ![]() aydınlığımı karartıp bu aptal hayata ![]() ![]() ![]() biliyorum ![]() ![]() ![]() ayakta durmak yaraşır bize ![]() ![]() ![]() biliyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ayrılığın ertesine dair ![]() ![]() ![]() Alıntı |
![]() |
![]() |
|