![]() |
Sıkıldım Ben, Büyümekten Korkiyorum, |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sıkıldım Ben, Büyümekten Korkiyorum,Büyümekten yoruluyorum her geçen gün daha fazla ![]() ![]() Sıkıldım artık üzerimde daha çok sorumluluk biriktirmesinden, daha dikkatli olmak zorunda kalmaktan ![]() ![]() Dilediğim gibi yaşamayı istiyorum ama beceremiyorum – büyüdüm ya ben ![]() ![]() Gelecek korkularıma her gün bir yenisi daha ekleniyor ![]() ![]() ![]() başkalarından çok kendime sorumlu oluyorum daha fazla ! Daha fazla ! Hesapsızca yaşamakta neyin nesi bir bir hesabını soruyor hayat bana her yaptığımın ! Çok mu sevdim , canımı yakıyor çok geçmeden ![]() ![]() ![]() Çok mu güldüm mutlu oldum gözyaşı için bir sebep yaratıveriyor hemen ! Yada çok mu ağladım… Sahte mutluluk oyunları oynamak zorunda olduğumu hatırlatıyor bana dışarıda gördüğüm kimsesiz çocuklar manzarasında ![]() ![]() Herşeyin var diyor her şeyin ! Daha ne istiyorsun ki elin ayağın tam olduktan sonra ? Yüreğim kırık zihnim bulanık demeye yelteniyorum izin vermiyor… Buna sebep benden başkası olmadığını vuruyor suratıma ! Ya gidenler , hayatımda var olup var olup sonra yitip bitenler onlar neciydi ? Aşklarım , arkadaşlıklarım… şiir gibi ![]() ![]() ![]() alıntıdır |
![]() |
![]() |
|