Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
etli, fasulye, kuru

Kuru Etli Kuru Fasulye

Eski 06-22-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Kuru Etli Kuru Fasulye




KURU ETLİ KURU FASULYE



Boşnak sofralarının, özellikle davetlerin vazgeçilmez yemeği Kuru etli kuru fasulye Boşnak mutfağının gözdeleri arasında





6 Kişilik


MALZEMELER

6 Avuç fasulye (1 gün suda bekletin)
2 Baş soğan
1 Çay bardağı zeytinyağı
1 Yemek kaşığı salça
Kuru et (göz kararı)
Tuz
Su

HAZIRLANIŞI

Düdüklü tencerede zeytinyağıyla salça ve doğranmış soğanları kavurun Kuru eti ve fasulyeyi ekleyip bir süre daha kavurun Kavurduktan sonra malzemeleri iki parmak geçecek kadar su ekleyin ve kuru etin tuz oranına dikkat edin eğer çok tuzluysa tuz eklemeyin düdüklüyü kapatıp 45 dakika kadar pişirin

AFİYET OLSUN





Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.