Hazırlanması:[*]Limonlu tuzlu suda haşlanan buğdayı süzüp soğumaya bırakın Patlıcanları soyup zar büyüklüğünde doğrayıp kızartın Peçetede fazla yağını alın[*] Buğdayları servis tabağına alıp patlıcanları ekleyin Biber ve domatesleri küçük küçük doğrayın Maydanoz, taze soğan ve dereotunu incecik kıyın[*]Haşlanmış mısırla birlikte buğdaya katın Tuzunu ayarlayıp yağ ve limon ilavesiyle tüm malzemeyi karıştırın
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.