![]() |
Burçlara Göre Ampul Değiştırme:)) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Burçlara Göre Ampul Değiştırme:))Bir ampulü değiştirmek için kaç KOÇ gerekir? * Bir tane yeter ![]() ![]() * Hiç gerekmez, "Koç"lar karanlıktan korkmaz ![]() * Bir tane yeter ![]() ![]() Bir ampulü değiştirmek için kaç BOĞA gerekir? * Bir ![]() ![]() * Hiç, "Boğa"lar hiçbir sey değişsin istemez ![]() * Bir ![]() ![]() Bir ampulü değiştirmek için kaç İKİZLER gerekir? * İki ![]() ![]() ![]() ![]() * İki ![]() yatırmanız gerektiğini anlatırlar ![]() * İki ![]() ![]() ![]() ![]() Bir ampulü değiştirmek için kaç YENGEÇ gerekir? * Sadece bir ![]() ![]() ![]() için bir hafta terapiye gider ![]() * Bir ![]() ![]() ![]() ![]() * Hiç ![]() ![]() ![]() ![]() Bir ampulü değiştirmek için kaç ASLAN gerekir? * Hiç ![]() ![]() ![]() ![]() * Bir ![]() ![]() ![]() ![]() * Hiç ![]() ![]() ![]() ![]() Bir ampulü değiştirmek için kaç BAŞAK gerekir? * Sürekli başkasının ampullerini değiştirdiklerinden kendi ampullerini değiştiremezler ![]() * 1 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() * Hmmm, bunun kutusu nerede, son kullanım tarihi neydi bakalım ![]() Bir ampulü değiştirmek için kaç TERAZİ gerekir? * Bir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() * Niye değiştirelim ki, karanlık romantik oluyor ![]() * Gerçekten bilemiyorum, belki ampule sormak lazım ![]() olmakta fayda var ![]() Bir ampulü değiştirmek için kaç AKREP gerekir? * Hiç ![]() ![]() ![]() ![]() * Ne soruyorsun, sen polis misin? * Bu bilgi kesinkes gizli bilgidir ve sadece emir komuta zinciri içinde aktarılır ![]() Bir ampulü değiştirmek için kaç YAY gerekir? * Şimdi biz Kaş’ta bir tatil geçirmiştik, tamam mı? * Hayat güzel, güneş pırıl pırıl, karnım aç ![]() * Takmayacaksın, takarsan yanmaz ![]() ![]() Bir ampulü değiştirmek için kaç OĞLAK gerekir? * Hiç ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() * Çocukça işlerle uğraşmıyorum ![]() * Şimdi değiştiririz, yarın yanmayacağı ne malum? Bir ampulü değiştirmek için kaç BALIK gerekir? * Ne ampulü?! ![]() ![]() * Elektrikler mi kesildi, yoksa saat 21'mi oldu? * Benim için aydınlık sekerim ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|