![]() |
Burçlara Göre Ampul Değiştırme:))
Bir ampulü değiştirmek için kaç KOÇ gerekir? * Bir tane yeter. İşi ciddiye alırlar. * Hiç gerekmez, "Koç"lar karanlıktan korkmaz. * Bir tane yeter. İş ki elinizde bol yedek ampul bulunsun (hafif sakarlık). Bir ampulü değiştirmek için kaç BOĞA gerekir? * Bir. Sadece kendisine mükâfat vereceğinize söz verin. * Hiç, "Boğa"lar hiçbir sey değişsin istemez. * Bir. Ancak yanmış ampulün gerçekten hiçbir işe yaramayacağına ikna etmeniz gerekir. Bir ampulü değiştirmek için kaç İKİZLER gerekir? * İki... Ayrıca elinde cep telefonu, danışacağı bir arkadaşı ve "Ampul Değiştirme El Kitabı" şarttır. * İki. Ancak ampul değiştirmeleri bir hafta sürer, ama ampulü değiştirdikten sonra size Fransızca dersi verirler ve paranızı nereye yatırmanız gerektiğini anlatırlar. * İki... Ancak kimin ampulü değiştireceği tartışması o kadar uzun sürer ki ampul asla değişmez. Bir ampulü değiştirmek için kaç YENGEÇ gerekir? * Sadece bir... Ve lakin değiştirmekle iyi yapıp yapmadığını anlamak için bir hafta terapiye gider. * Bir... Ama değiştirirken sinirden lambayı kırar. * Hiç... Bunu bir problem olarak görür ve yatağa düşer. Bir ampulü değiştirmek için kaç ASLAN gerekir? * Hiç... Aslan, danışmanlarını arar ve "Ampul değişsin" emrini verir. * Bir... Ampulü tutar ve dünya etrafında döner. * Hiç... Aslan kendi ışığını yeterli bulur. Bir ampulü değiştirmek için kaç BAŞAK gerekir? * Sürekli başkasının ampullerini değiştirdiklerinden kendi ampullerini değiştiremezler. * 1.000.000.000 kadar, bunu hata payı 0.000.0000.001 olabilir. * Hmmm, bunun kutusu nerede, son kullanım tarihi neydi bakalım. Ben niye bu markayı almıştım ki? Yoksa taşınsak mı? Bir ampulü değiştirmek için kaç TERAZİ gerekir? * Bir... Belki de iki... Tam çıkaramadım. Sen ne dersin? * Niye değiştirelim ki, karanlık romantik oluyor. * Gerçekten bilemiyorum, belki ampule sormak lazım. Ayrıca normal bir ampul ise tek başıma değiştirebilirim de, özel bir ampul ise iki olmakta fayda var. Bir ampulü değiştirmek için kaç AKREP gerekir? * Hiç... Karanlıkta yaşarlar. * Ne soruyorsun, sen polis misin? * Bu bilgi kesinkes gizli bilgidir ve sadece emir komuta zinciri içinde aktarılır. Bir ampulü değiştirmek için kaç YAY gerekir? * Şimdi biz Kaş’ta bir tatil geçirmiştik, tamam mı? * Hayat güzel, güneş pırıl pırıl, karnım aç. Ne ampulü yahu? * Takmayacaksın, takarsan yanmaz. Bak takma, yanacak. Bir ampulü değiştirmek için kaç OĞLAK gerekir? * Hiç... Oğlakların yeni ampul alacak parası olmaz, masraf gösterirlerse o başka... * Çocukça işlerle uğraşmıyorum. * Şimdi değiştiririz, yarın yanmayacağı ne malum? Bir ampulü değiştirmek için kaç BALIK gerekir? * Ne ampulü?!.. * Elektrikler mi kesildi, yoksa saat 21'mi oldu? * Benim için aydınlık sekerim... |